Uitbreiding directieteam EBN Certification

Datum: 05-01-2024

We zijn verheugd om te kunnen melden dat Wesley Kemp per 1 januari 2024 mede aandeelhouder is geworden en hiermee is toegetreden tot het directieteam van EBN Certification B.V. Afgelopen jaren hebben we als EBN Certification prachtige ontwikkelingen doorgemaakt waar we enorm dankbaar voor zijn en met deze stap versterken we het leiderschap en waarborgen we de continuïteit van ons bedrijf.

Wesley Kemp is sinds 2008 betrokken bij EBN Certification en heeft in die jaren een rol als studentenbaan, technisch commercieel medewerker, Business Manager en Manager Business and Operations vervuld. In alle rollen heeft Wesley Kemp een schitterende bijdrage geleverd en zijn waarde bewezen.

Wesley Kemp zal samen met Cock van Zwienen het directieteam gaan vormen waarbij Cock van Zwienen zijn rol van Algemeen Directeur voortzet en Wesley Kemp de rol van Operationeel Directeur zal vervullen. Op deze wijze hebben we een dynamisch leiderschapsteam dat klaar is om toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Felicitaties aan Wesley Kemp met deze welverdiende stap, om zo gezamenlijk met al onze ambitieuze en betrokken collega’s EBN Certification voort te zetten als een privately owned, kerngezond bedrijf – een waardevol bezit in deze moderne tijd.

 

Wij staan graag voor u klaar

  • Op deze website is ons Privacybeleid van toepassing. | Beveiligd met reCAPTCHA. De Voorwaarden en Privacy Policy van Google zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

078 200 3400

Onze mensen