Bij EBN hebben we veel respect voor bedrijven die streven naar optimale kwaliteit, veiligheid of milieuvriendelijkheid. Zij geven ons de inspiratie en energie om net dat stapje extra te zetten.

Waarom kiezen voor EBN Certification

Eerlijk

Omdat wij met oprechte interesse voor onze klanten werken, is eerlijkheid voor ons onmisbaar.
Welke certificaten voor uw situatie wel of niet strikt noodzakelijk zijn, vertellen we u graag. Ook de kosten maken wij voor u inzichtelijk.  Dus geen onnodig hoge of onverwachte kosten. Daar kunt u van op aan.

EBN Certification hanteert tarieven met een eerlijke prijs-prestatie verhouding. Wij richten ons in hoofdzaak op het midden- en kleinbedrijf en hanteren voor die markt passende tarieven.

Met aandacht

Bij ons draait het om de klant en diens uitdagingen. Wij beseffen ons goed dat de weg naar een certificaat vaak een intensief proces is.

Daarom vinden wij het belangrijk om ons respect voor ondernemers en medewerkers te laten blijken. Er wordt naar u geluisterd met begrip voor elke specifieke situatie van ieder bedrijf, groot of klein. Wij geven geen advies maar verdiepen ons wel in uw bedrijf, zodat wij u goed en op een prettige manier kunnen vertellen waar de verbetermogelijkheden en uitdagingen liggen.

Met het behalen van een certificaat krijgen bedrijven erkenning voor een grote toewijding en prestatie. Op uw verzoek komen we graag geheel kosteloos met een ingelijst exemplaar van uw behaalde certificaten op bezoek. Het mogen uitreiken van een certificaat zien wij altijd als een bijzondere eer.

Flexibel en oplossingsgericht

Als het even kan spelen we in op specifieke situaties, omstandigheden en vragen. Altijd met plezier op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Zelfs als die oplossing buiten EBN Certification ligt.
Onze relatie met u als klant staat voorop, zo ook uw vrijheid. De relatie met EBN is (na 3 maanden) per direct opzegbaar en overstappen is kosteloos.

Bereikbaar

EBN Certification neemt snel contact op en schakelt vlot gedurende het proces. U kunt ons ook altijd bellen. Dan krijgt u altijd iemand aan de lijn die u en uw situatie kent met u meedenkt.

Overstappen

Uw organisatie graag laten certificeren door EBN Certification, maar reeds gecertificeerd door een andere instelling? Klik hier voor informatie over eenvoudig overstappen.

EBN Certification staat voor

  • Onpartijdigheid (Erkend door CvO);
  • Beheersen van belangenverstrengeling;
  • Objectiviteit;
  • Flexibiliteit;
  • Klantgerichtheid;
  • Pragmatische insteek;
  • Deskundige medewerkers;
  • Eerlijke prijs.
 

EBN Certification voert onafhankelijke tweede en derde partij audits uit op eenmalige aanvraag en of op langlopende overeenkomsten. Enerzijds onder auspiciën van de RvA daar waar het de eisen van geaccrediteerde schema’s betreffen, en anderzijds audits op schema’s die beheert en beheerst worden door brancheverenigingen of andere organisaties van belanghebbenden die niet onder eisen van de RvA vallen en derhalve niet geaccrediteerd zijn.

EBN Certification richt zich in hoofdzaak op het midden- en kleinbedrijf en hanteert voor die markt passende tarieven.

Bekijk hier onze beleidsverklaring.

Wij staan graag voor u klaar


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

010 – 441 20 18
Onze mensen