Bij certificering draait het hoofdzakelijk om u en uw bedrijf. Maar u wilt natuurlijk ook graag weten wie er bij u langs komt. Hier vertellen we u graag meer over wie wij zijn.

EBN certification, een onafhankelijke certificerende instelling

EBN Certification is een onafhankelijke certificerende instelling die een stabiele positie heeft ingenomen in de markt van certificerende instellingen. EBN Certification onderscheidt zich van de andere certificerende instellingen door onder andere een goede toegankelijkheid, hoge mate van klantvriendelijkheid, doel- en oplossingsgericht, constructief kritisch alsmede respectvol naar individuen en de onderhavige managementsystemen.

Waarom kiezen voor EBN Certification

Bij EBN hebben we veel respect voor bedrijven die streven naar optimale kwaliteit, veiligheid of milieuvriendelijkheid. Zij geven ons de inspiratie en energie om altijd een stapje extra te zetten. Lees meer…

Visie en logo

Ons logo, met onder andere het profiel van Pallas Athena, is een visuele vertaling van onze identiteit. Het staat symbool voor het belang dat wij hechten aan kwalitatief hoogwaardige, eerlijke en betrokken dienstverlening. Lees meer…

Onze mensen

Bij EBN Certification denken wij graag met u mee. Iedereen zet zich met plezier in voor al onze klanten. Bekijk hier wie er voor u klaarstaan.

Overstappen

Uw organisatie graag laten certificeren door EBN Certification, maar reeds gecertificeerd door een andere instelling? Klik hier voor informatie over eenvoudig overstappen.

EBN Certification staat voor

  • Onpartijdigheid (Erkend door CvO);
  • Beheersen van belangenverstrengeling;
  • Objectiviteit;
  • Flexibiliteit;
  • Klantgerichtheid;
  • Pragmatische insteek;
  • Deskundige medewerkers;
  • Eerlijke prijs.
 

EBN Certification voert onafhankelijke tweede en derde partij audits uit op eenmalige aanvraag en of op langlopende overeenkomsten. Enerzijds onder auspiciën van de RvA daar waar het de eisen van geaccrediteerde schema’s betreffen, en anderzijds audits op schema’s die beheert en beheerst worden door brancheverenigingen of andere organisaties van belanghebbenden die niet onder eisen van de RvA vallen en derhalve niet geaccrediteerd zijn.

EBN Certification richt zich in hoofdzaak op het midden- en kleinbedrijf en hanteert voor die markt passende tarieven.

Bekijk hier onze beleidsverklaring.

Wij staan graag voor u klaar


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

010 – 441 20 18
Onze mensen