EBN Certification B.V. is sinds 1999 een onafhankelijke en internationale certificeerder voor diverse kwaliteits-, milieu- en veiligheidsmanagementsystemen.

Onze expertise en dienstverlening

Sinds 1999, certificeren wij voor onder andere kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001, miliemanagementsystemen volgens ISO 14001 en CO2 Prestatieladder en veiligheidsmanagement systemen volgens VCA en VCU. Hiernaast kunnen wij ook diverse aanvullende schema’s certificeren.

Bekijk alle normen.

EBN Certification B.V.  is een onafhankelijke en internationale certificeerder met klanten in geheel Europa (o.a. België, Frankrijk, Duitsland, Polen, Litouwen, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Cyprus, Malta etc.). Onze dienstverlening is gericht op het zeker stellen dat onze opdrachtgevers hun bedrijfsactiviteiten conform geldende wet- en regelgeving en branchevoorschriften kunnen uitvoeren en daarbij hun risico’s kunnen beperken en hun bedrijfsprestaties kunnen verbeteren.

We onderscheiden ons door onder andere een goede toegankelijkheid, hoge mate van klantvriendelijkheid en een oplossingsgerichte werkwijze (lees meer over EBN). Audits worden uitgevoerd met aandacht en respect voor de cultuur en werkwijze van de organisatie. Wij zien onze dienst als faciliterend voor de vooruitgang van onze klant: u en uw bedrijf.

Voor de door u gewenste certificatie komen onze competente auditoren bij u langs. Zij zijn gekwalificeerd voor meerdere certificatieschema’s, waardoor flexibel relaties gelegd kunnen worden tussen verschillende schema’s en activiteiten. Door het combineren van meerdere schema’s of normen kunnen wij vaak combinatievoordelen behalen in de te besteden tijd én dus ook in de uiteindelijk te berekenen prijs.

Tijdens een bezoek zal de auditor met u in gesprek gaan over onder andere uw organisatie, uw beleid, doelstellingen, processen en risico’s. U zal regelmatig waardevolle feedback krijgen. Bij vertrek wijst de auditor u graag op de mogelijkheden en laat u niet vertwijfeld achter. De oplossing kiest u vervolgens zelf. Bekijk hier het verloop van ons certificatietraject.

EBN Certification staat voor

  • Onpartijdigheid (Erkend door CvO);
  • Beheersen van belangenverstrengeling;
  • Objectiviteit;
  • Flexibiliteit;
  • Klantgerichtheid;
  • Pragmatische insteek;
  • Deskundige medewerkers;
  • Eerlijke prijs.
 

EBN Certification voert onafhankelijke tweede en derde partij audits uit op eenmalige aanvraag en of op langlopende overeenkomsten. Enerzijds onder auspiciën van de RvA daar waar het de eisen van geaccrediteerde schema’s betreffen, en anderzijds audits op schema’s die beheert en beheerst worden door brancheverenigingen of andere organisaties van belanghebbenden die niet onder eisen van de RvA vallen en derhalve niet geaccrediteerd zijn.

EBN Certification richt zich in hoofdzaak op het midden- en kleinbedrijf en hanteert voor die markt passende tarieven.

Bekijk hier onze beleidsverklaring.

Wij staan graag voor u klaar


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

010 – 441 20 18
Onze mensen