Docendo Discimus - Door te onderwijzen leren wij.

Verdiepingscursus

Wanneer normen worden geëvalueerd, worden er doorgaans ook aanpassingen doorgevoerd van kleine verduidelijkingen tot flinke herziening van de norm. Wanneer wijzigingen relatief groot zijn, biedt EBN Certification korte verdiepingscursussen aan over actuele ontwikkelingen en normherzieningen.

Wij bieden momenteel een ééndaagse verdiepingscursus aan over vernieuwde normen ISO 9001:2015 en 14001:2015.
Lees hier over de ontwikkelingen rondom ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Cursus 9001/14001:2015

De welbekende ISO 9001 en ISO 14001 zijn per september 2015 vervangen door een nieuwe versie. Per begin juli is voor beide normen de FDIS (Final Draft International Standard) gepubliceerd waardoor inmiddels alle wijzigingen in beide normen volledig bekend zijn. Deze wijzigingen kunnen nogal een impact op uw organisatie of managementsysteem hebben en het is daarom belangrijk om u goed voor te bereiden! EBN Certification heeft een verdiepingscursus opgezet om in één middag een zo volledig mogelijk beeld van de nieuwe norm te geven. Deze verdiepingscursus is specifiek op één norm gericht. EBN Certification heeft deze cursus tot op heden meerdere malen uitgevoerd. Na iedere training is de deelnemers om een evaluatie gevraagd waaruit onder andere blijkt dat de cursus tot op heden met een 8 gemiddeld beoordeeld wordt! Klik hier voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven.

EBN Campus

Voor meer opleidingsmogelijkheden kunt u terecht bij EBN Campus. Dit is een instituut voor veiligheidskundige en bedrijfskundige trainingen en opleidingen. De Campus is een platform waarop cursisten, docenten, partners, specialisten, ontwikkelaars en leveranciers samenwerken. Die samenwerking moet leiden tot cursussen die goed en goedkoop zijn.

Via de website van EBN Campus vindt u meer achtergrondinformatie en kunt u contact opnemen voor al uw vragen.

 

 

Wij staan graag voor u klaar


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

010 – 441 20 18
Onze mensen