Internationale norm voor Veiligheidszorg- en (beroeps) gezondheid. Deze norm specificeert eisen voor een arbo- managementsysteem.

OHSAS 18001 | ISO 45001

ISO certificering 45001, de opvolger van de OHSAS 18001. Het is de Internationale norm voor arbo veiligheid en (beroeps) gezondheid. Deze norm specificeert eisen voor een arbomanagementsysteem, waarmee bepaalde risico’s geïdentificeerd en verminderd worden. De gezondheid en veiligheid van medewerkers wordt beïnvloed door onder andere fysieke belasting, fysische omstandigheden, psychosociale arbeidsbelasting en machineveiligheid. Organisaties die werken volgens ISO 45001 laten zien dat zij systematisch werken aan de arbeidsomstandigheden en de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers. De norm is een verdieping op het onderwerp veiligheidsmanagement van de ISO 9001 certificering en sluit wat betreft opzet goed aan op ISO 14001. Op dit moment heeft EBN Certification B.V. nog geen accreditatie voor het certificeren van ISO 45001.

Waarom ISO 45001?

  • Systematische aanpak die leidt tot verbetering
  • Essentiële pijler onder het MVO-beleid
  • Goede arbeidsomstandigheden waardoor medewerkers gemotiveerd zijn
  • Lagere verzuimcijfers met financieel positieve gevolgen
  • Aantoonbaar voldoen aan wensen van opdrachtgevers/klanten met betrekking tot veiligheid en omgang met arbeidsomstandigheden

EBN Certification staat voor u klaar

Bij EBN Certification gaan we voor een persoonlijke en pragmatische aanpak. Wij beseffen ons namelijk goed dat de weg naar een certificaat vaak al intensief genoeg is. Daarom verdiepen we ons in uw bedrijf en luisteren naar uw verhaal!

Overstappen

Bent u al gecertificeerd? Stap op ieder gewenst moment eenvoudig over naar EBN Certification. Meestal zijn hier geen kosten aan verbonden, omdat er vaak geen extra audit uitgevoerd hoeft te worden. Wij nemen het huidige traject dus gewoon over! Heeft u vragen en/of opmerkingen? Lees hier meer over het overstappen van certificerende instelling of neem contact met ons op.

ISO 9001

ISO 45001 is een verdieping op het onderwerp veiligheidsmanagement van ISO 9001. Met de implementatie van ISO 9001 leert een organisatie in processen te denken en procedures te borgen. Andere verdiepende procesgerichte normen zijn daarna relatief eenvoudig te implementeren op basis van bestaande processen.

Offerte aanvragen

EBN Certification is niet geaccrediteerd voor ISO 45001 en voert de ISO audit uit zonder accreditatie. Wilt u een ISO 45001 audit laten uitvoeren door EBN Certification? Vraag dan een offerte aan via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 078-2003400. Wanneer u een offerte aanvraagt krijgt u altijd binnen 48 uur een reactie!

Offerte aanvragen

Wij staan graag voor u klaar

  • Op deze website is ons Privacybeleid van toepassing. | Beveiligd met reCAPTCHA. De Voorwaarden en Privacy Policy van Google zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

078 200 3400

Onze mensen