Uitreiking eerste geaccrediteerd certificaat ISO 14001:2015 op indrukwekkend project

Datum: 05-05-2016

EBN Certification feliciteert Roozen van Hoppe Bouw- en Ontwikkeling B.V. met het behalen van haar ISO 14001:2015 certificaat! Na jarenlange ervaring met elkaar (EBN en Roozen van Hoppe hebben reeds een jarenlange relatie; sinds 2008 wordt de certificering tegen VCA** versie 2008/5.1 al uitgevoerd) heeft Roozen van Hoppe begin 2016 aan ons te kennen gegeven zichzelf ook graag te willen laten certificeren tegen ISO 14001. Roozen van Hoppe wilde dit daarbij direct tegen de nieuwe versie van de norm laten uitvoeren. Uiteraard is EBN dit project aangegaan en werd Roozen van Hoppe na het doorlopen van de initiële audits hierbij direct de eerste door EBN Certification gecertificeerde klant met een geaccrediteerd ISO 14001:2015 certificaat.

Deze prestatie had voor beide partijen een feestelijk tintje en het certificaat is door EBN persoonlijk aan Roozen van Hoppe uitgereikt. Voor de uitreiking van het certificaat werd EBN Certification door Roozen van Hoppe uitgenodigd op een begin 2016 op indrukwekkende wijze gerealiseerd eigen project genaamd “Woonlandschap De Leyhoeve”.

Roozen van Hoppe
De Roozen van Hoppe groep is een veelzijdige zelfstandig opererende vastgoedontwikkelaar en bouwpartner, actief op de snijvlakken gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling en de bouw. Gevestigd in het Brabantse Haghorst, sinds jaar en dag de vaste uitvalsbasis, ontstond in 1964 de Roozen Van Hoppe Groep, begonnen als bouwmaterialenhandel.

Vandaag de dag, na ruim 50 jaar, is het bedrijf nauw betrokken bij specifieke (ontwikkel) vraagstukken. Kwaliteit, betrouwbaar, hands-on, pragmatisch, gedreven, innovatief en betrokken zijn kenmerkende woorden voor de Roozen van Hoppe Groep.

Het project De Leyhoeve staat symbool voor deze beschrijving. De Leyhoeve in Tilburg is een woonlandschap uniek in zijn soort in Nederland:
Op een mooie plek samen oud worden is voor velen van ons een droom. Projectontwikkelaar Roozen van Hoppe heeft met verschillende partijen, die de passie voor ‘Samen aangenaam oud worden’ delen, die droom in Tilburg verwezenlijkt. Sinds begin 2016 zijn de eerste bewoners mogen ontvangen op de Leyhoeve.

De 55 plusser van vandaag de dag kan hier wonen in een groene omgeving, aan het beekje “De Leij”, met het gelijknamige park naast de deur. Alle woningen zijn voorzien van de gemakken van vandaag de dag, de service is gelijk aan die van een luxe hotel, maar met indien noodzakelijk optimale zorg binnen handbereik. Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55 plusser van vandaag de dag.

De Leyhoeve Tilburg omvat onder andere 200 appartementen, 80 zorgsuites, 2 restaurants, een bruincafé, een lounge / bibliotheek, verschillende multifunctionele ruimtes, een zwembad met wellness, een winkel en kinderopvang.”

Ga naar nieuwsoverzicht

 

Wij staan graag voor u klaar

  • Op deze website is ons Privacybeleid van toepassing. | Beveiligd met reCAPTCHA. De Voorwaarden en Privacy Policy van Google zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

078 200 3400

Onze mensen