Eerste certificaat CO2-Prestatieladder officieel uitgereikt

Datum: 11-03-2016

EBN Certification heeft haar eerste certificaat op basis van de CO2-prestatieladder vandaag officieel uitgereikt. Alberts & Kluft uit Almere is het eerste bedrijf dat haar CO2-Prestatieladder bij EBN Certification heeft laten certificeren.

Alberts & Kluft is een onderneming met een lange historie. Alberts & Kluft is in 1905 opgericht in Amsterdam en begonnen met het leveren van producten voor (bovengrondse- en ondergrondse -) nettenbouw,maar ook voor openbare verlichting en de “elektrificatie” van gebouwen. Door de jaren heen heeft AKA zich ontwikkeld tot een handelsonderneming die moderne materialen en technieken levert maar trouw is gebleven aan zijn oorsprong. De huidige bedrijfsvoering is gericht op het ontwerpen, leveren en installeren van betonnen prefabstations alsmede het leveren van producten van diverse fabricaten voor het aansluiten, doorvoeren, verbinden, beschermen en aarden van kabels.

Alberts & Kluft heeft zich reeds in een vroeg stadium (medio 2012) toegespitst op de CO2-Prestatieladder en in de certificatieaudit van EBN Certification bewezen te voldoen aan alle eisen voor de niveau 3 certificering tegen de versie 3.0 van het handboek CO2-Prestatieladder. Via deze weg nogmaals  de hartelijke felicitaties met het behaalde certificaat!

 

Ga naar nieuwsoverzicht

Wij staan graag voor u klaar

  • Op deze website is ons Privacybeleid van toepassing. | Beveiligd met reCAPTCHA. De Voorwaarden en Privacy Policy van Google zijn van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons gerust

078 200 3400

Onze mensen